Monday, February 5, 2007

Første dag på job:-)

De sidste par dage er gået med at lære Hanoi-by at kende. Vi har blandt andet været på stofmarkedet og hos skrædderen for at få syet vores første tøj:-). Vi har tilbagt en del tid sammen med de andre danske hernede, og lært dem at kende. De er rigtig søde, så dem skal vi nok få det sjovt med:-).
I dag har vi så haft vores første arbejdsdag hver især. Vi er blevet fordelt i hver vores klasse, hvor der er mellem 30-40 børn i hver og 2 voksne.
Vi starte dag med at stå op kl. 5.30, da vi skulle hjemme fra kl. 6.30. Efter en meget spændende scootertur til institutionen gennem Hanoi´s hektiske morgentrafik, kom vi helskindet frem. Vi blev taget godt i mod af både børn og voksne, og gik så i gang med en meget strukturet dag hver især.Dag er gået med bl.a. morgengymnastik, tegning, sang og en meget speciel frokost for os alle. Hernede skal børnene spise 2 stor portioner til frokost, og hvis de ikke selv kan spise op mader personalet dem. Endvidere er støjniveauet vanvittigt højt i institutionen, så hvis man tror man slipper fra støj ved at gå på arbejde, så kan man godt tro om igen. Vi er alle meget blæste i hovederne i dag, så vi regner med at sove godt i nat:-).
Da vi kom hjem i dag, havde vi til vores store overraskelse og begjestering fået internet. Dog kan vi ikke selv komme ind og se vores blog, så vi håbe at det vi ligger ind er ok. Vi har derfor heller ikke set jeres kommentarer, men vi har hørt der er et par stykker, og dem er vi glade for.
Til slut vil lige fortælle at vi har fået husdyr. Vi så en gekko (fireben) i vores køkkenskab her til aften. Puhaaa, Maja skreg nok i 5 minutter, hun synes bestemt ikke den er velkommen!!!!
Det var alt for denne gang, håber i alle har det godt:-)

4 comments:

toldboden said...

Hej med jer!

Det må være noget af en tur om morgenen!
Vi kan godt huske Majas reaktioner på edderkopper og andet kryb, så 5 minutter rækker vist ikke!

Mange kærlige hilsner
Ruth og Bent

Brormand said...

hej piger.. !!!!

det lyder som om i har fået en super start på tingene... en masse børn og en masse larm.. jeg har prøvet at sende en besked til din telefon søs, men den er ikke kommet frem til dig endnu, ved ikke om det er fordi der er noget galt med nettet. ????

jeg glæder mig til at høre mere om jeres børn og om hvordan det engentlig er i en børnehave nede i vietnam. herhjemme går det skam fint...

det kører rigtig godt med arbejdet og lejligheden. (fedt endelig at være sig selv 100 %)

vi har en smule sne i øjeblikket, lidt sådan on and off.

jeg får styr på computer angående skype indefor de næste par dage så vi også kan snakke lidt der, men indtil videre må i have det fremragende og passe godt på hinanden.
kys og kram til jer alle fra Søren

Viborg said...

Hei med jer..
De er nogle gode billeder I der har sat ind.
Maja tror firbenet er mere bange for dig end du er for den.
Men ved hvordan du har det med den slags.
Håber ellers alt køre for jer..
Mange hilsner fra Viborg.

Lillesøsteren fra Toldboden said...

Hej.
Jeg bliver også lige nødt til kommentere den gekko.
Altså når det drejer sig om Maja og kryb (i alle udgaver) i samme rum er 5 minutters skrig en underdrivelse!!!!
Håber i alle har det godt, glæder mig til at høre mere fra jer.
Kærlige hilsen
Hanna