Wednesday, April 18, 2007

Besøg fra Danmark i påsken:-)

Vi har haft en dejlig påske hernede i Hanoi. Kathrine har haft besøg af sin lillebror og far i 14 dage og Maja har haft besøg af Anders i 8 dage.
Kathrine, familien og Mette var på en 3 dagstur til Halong bugten (ude ved kysten) og en 4 dagstur til Sapa (ved grænsen til Kina). Det var nogle rigtig gode turer, hvor de fik set en masse spændende ting. Specielt tur til Sapa gjorde stort indtryk da det var meget spændende at se, hvordan de forskellige minoritetsgrupper lever og bor. De andre dage gik med at se og opleve Hanoi’s hektiske byliv.
Maja og Anders var også på en tur til Halong bugten men bare i 4 dage. Det var en dejlig tur, og det var meget fasinerede at se den speciele natur. Resten af dagene gik også med at opleve og se Hanoi. Anders og Maja’ ferie startede dog ikke så godt da de blev nød til at tage på sygehuset med Maja. Hun havde haft dårlig maven i 3 uger og det kulminerede med at hun blev rigtig dårlig med opkast og diarre natten før Anders kom. Maja havde fået en parasitinfektion også kaldet amoebeinfektion og fik 4 timers drop med væske og medicin. Derefter blev Maja sendt hjem med masse forskelligt medicin og fik det allerede meget bedre et par dage efter. Maja er blevet helt frisk igen og er begyndt at tage de 4 kg på som hun har tabt.
Nu er hverdag kommet tilbage og vi er startet på job igen. Vi er alle tre begyndt at arbejde mere målrettet med vores målformuleringer i praktikken, og det er meget spændende. Vi har taget et par ekstra dage på arebejdet i denne uge, da vi snart skal på en 9 dags tur sydpå. Vi tager afsted den 26 april og kommer hjem igen til Hanoi den 5 maj. Der er 3 sammenhængende helligdage og vi har derfor valgt at tage 1 ½ dag fri så vi har 11 sammenhængende fridage. Vi starter med at rejser til Dalat som ligger i det centrale højland. Efter 2 dage der rejser vi til Nha Trang som ligger ud til kysten, her skal vi også være i 2 dage. Vi slutter turen af i Que Nhon som også ligger ved kysten og er der i 5 dage. Vi glæder os meget til at skulle opleve den sydlige del af Vietnam, da vi har fået fortalt at der kan vi stor forskel på folk rundt i landet.

No comments: