Tuesday, January 30, 2007

Endnu engang gik Egon's plan i vasken!

Natten mellem søndag og mandag (den 28-29 januar) kl. 02.45

Alt var timet og tilrettelagt, selv et fans jæger kunne åbnes. Vi stod klar i København’s lufthavn med århunderes plan, intet kunne gå glat..........og dog! Efter vi havde løbet fra den ene ende af Bangkok’s lufthaven til den anden, og blevet guide af en fimset politibetjent (der rystet på hovedet af os), kunne vi konkludere at alt lige pludselig ikke var timet og tilrettelagt.
Vi kunne ikke komme ind i Vietnam allerede den 28, da vores visum først galt fra den 29. Vi havde dog ringet til den vietnamesiske ambassaden hjemme i DK og spurgt om det kunne lad sig gør, og de havde givet os grøn lys.
Efter at have blevet snydt af tilsyneladende troværdig og ældre taxachaffør, endte vi på et ½ stjernet hotel, da der var mere end 12 timer til den næste afgang til Hanoi.
Vi har nu prøvet at få lidt søvn, men det er ikke gået så godt for Kathrine og Maja, men Mette har fået sovet nogle timer. Grund til den manglende søvn, skylles at airconditionen lyder som om den er ved at fald sammen og der er thailandsk kaoroki i stuen. Her var Mette og Maja tidligere på aften nede hvor de mødte en dragqueen og en småfed almindelig dansk , der havde fået lidt for meget bajer.
Plan er nu, at vi når vores fly, afgang kl. 10.20 og ankomst kl. 12.10 i Hanoi. Fra lufthaven i Hanoi skal vi ind, og mødes med vores kontakt til huset, vi skal bo i de næste 6 måneder. Dette se vi frem til forhåbentlig lykkesJ. Det hele er jo timet og tilrettelagt.
På gensyn
"De tre i Vietnam" eller hvor vi nu er.........

No comments: